Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

Рік після ремонту

Рік після ремонту

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Крушановський зустрівся з мешканцями будинку по Проспекту Свободи, 2 А. Рік тому в будинку було зроблено капітальний ремонт та облаштовано прибудинкову територію. Щодо ремонту, то на всіх 16- и поверхах було замінено електромережі і встановлено енергозберігаюче  освітлення, замінено розбиті дерев»яні двері на  металопластикові, підлогу в коридорах на поверхах та  сходових клітинах викладено плиткою, а стіни пофарбовано, встановлено два нових ліфта, один пасажирський, другий вантажо - пасажирський та металеві двері з кодовим замком на центральному вході. Загалом було закрито весь комплекс проблемних питань, з якими зверталися мешканці до владних структур і, який обійшовся міському бюджету у 2,5 мільйонів гривень. Відтак, голова Подільської райдержадміністрації особисто хотів пересвідчитися у тому, як утримується оновлений житловий фонд працівниками комунальних підприємств та вислухати проблемні питання від мешканців. Останні, зауважень до якості проведення ремонтних робіт не мають, адже всі їхні побажання були враховані в повному обсязі, задоволені люди і роботою комунальників – сміття вивозиться вчасно, будинок і територію двірник прибирає систематично, дитячий майданчик, хоч і збудований був у 80-х роках минулого століття, так само як будинок, утримується в ідеальному стані. Єдине нарікання, яке почув голова під час спілкування з людьми, стосувалося роботи диспетчерської служби. Одна з мешканок поскаржилася, що зробивши заявку на виклик сантехніка, чекала на нього впродовж двох днів.

Сергій Крушановський дав доручення генеральному директору комунального підприємства «Дирекція з управління та обслуговування  житлового фонду Подільського району» Сергію Новокольському  зібрати та узагальнити всю інформацію, яка стосується невчасного виконання заявок мешканців мікрорайону та усунути причини, що заважають злагодженій роботі диспетчерської служби.

Щодо утримання будинку й загалом комунального житла в районі, то Сергій Іванович, звертаючись до присутніх зазначив: «Збереженя наявного житлового фонду, будівництво нового житла, загалом, розвиток будівельної галузі є одним з пріоритетів, які визначені і в соціальних ініціативах Президента держави, і міській програмі економічного розвитку. Ви бачите, ми поступово виконуємо свої зобов»язання перед вами і працюємо над тим, щоб умови життя в комунальних будинках нічим не відрізнялися від життя в приватних, а можливо були б і кращими. Вже зараз, на базі вашого будинку можна думати про створення ОСББ і цілковито брати господарювання в свої руки». Зі слів самих мешканців, над ідеєю створення ОСББ вони ще не думали, а от про санітарно-технічний стан будинку після ремонту, переймаються не менше ніж комунальники.

На завершення зустрічі Сергій Крушановський подякував людям за те, що вони з розумінням ставляться до роботи комунальних служб району і попросив бути їх більш відповідальними за збереження комунального майна.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024