Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

Вищі нагороди Чемпіонату світу з легкої атлетики здобули спортсмени – динамівці

Вищі нагороди Чемпіонату світу з легкої атлетики здобули спортсмени – динамівці

Збірну команду України на Чемпіонаті світу з легкої атлетики в Москві (Росія) представляв 61 спортсмен, фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України на змагання делегувало 29 легкоатлетів з 16 територіальних організацій товариства. Загалом українські спортсмени здобули 2 золоті та 1 бронзову нагороду, примітно, що їх усі вибороли спортсмени-динамівці. Про це повідомив заступник голови КМДА, голова ФСТ «Динамо» України, віце-президент Національного олімпійського комітету України Віктор Корж під час підсумкової прес-конференції за результатами виступів спортсменів ФСТ «Динамо» на Чемпіонаті світу з легкої атлетики.

Так, 1 місце у стрибках у висоту посів Богдан Бондаренко, вихованець Харківської обласної організації. 1 місце у семиборстві виборола Ганна Мельниченко, вихованка Полтавської-Запорізької обласних організацій, а також 3 місце у потрійному стрибку отримала Ольга Саладуха, вихованка Донецької обласної організації.

«Безумовно ми пишаємось успіхами українських спортсменів, зокрема членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Адже кожна перемога – це злагоджена кропітка та наполеглива праця цілої команди професіоналів. Київ неодноразово підтверджував своє звання спортивної столиці, продовжує це робити і, я переконаний, візьме ще не один рекорд. Наразі у столиці відбувається дуже велика кількість спортивних подій різного рівня, однак і спортивна громадськість, і міська влада активно працює у напрямі розвитку фізкультурно-масового спорту. З цією метою у столиці надається підтримка інноваційним видам спорту, а також проводяться різноманітні спортивно-масові заходи», – зазначив Віктор Корж.

Він також розповів, що наразі триває організаційна робота щодо створення у Києві клубу рекордсменів зі стрибків у висоту та проведення на Хрещатику показових виступів і змагань за участю кращих легкоатлетів планети.

Загалом легкою атлетикою займаються більше 1000 юних динамівців у дев’яти ДЮСШ. Наразі спортсмени товариства на чемпіонатах світу, Європи з олімпійських та неолімпійських видів спорту здобули 303 нагороди різного ґатунку (102 золоті, 82 срібні, 113 бронзові).

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10129.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024