Головна  →  Новини  →  18 вересня 2013

У столиці без гарячого водопостачання тимчасово перебуває 7,7 % споживачів

У столиці без гарячого водопостачання тимчасово перебуває 7,7 % споживачів

Станом на 18 вересня в столиці без гарячого водопостачання тимчасово перебуває 7,7 % (або 1387 з 17996) споживачів від загальної кількості.

Найбільша кількість споживачів знаходиться без гарячого водопостачання у зв’язку із плановими реконструкціями тепломереж, ліквідацією експлуатаційних пошкоджень, а також усуненням пошкоджень, виявлених під час гідравлічних випробувань у серпні.

Завершити планові реконструкції тепломереж та відновити гарячу воду енергетики планують в основному до 1 жовтня, а на деяких ділянках – до 15 жовтня. Гаряче водопостачання, відсутнє у зв’язку з усуненням пошкоджень, виявлених під час гідравлічних випробувань у серпні, планується відновити до кінця вересня. Усунення експлуатаційних пошкоджень фахівці компанії здійснюють в оперативному режимі залежно від ступеня пошкодження.

«Київенерго» звертається до мешканців столиці з проханням з розумінням поставитися до здійснення робіт з підготовки столичного теплового господарства до зими, зокрема, до тимчасової відсутності гарячої води або затримки термінів її поновлення.

«Нам би дуже хотілося позбавити киян дискомфорту, пов’язаного з літніми відключеннями гарячої води. Наприклад, відмовитися зовсім або хоча б скоротити терміни проведення гідравлічних випробувань і планових реконструкцій, або ж здійснювати ці роботи без відключення гарячої води. Проте на даний момент висока зношеність тепломереж, як і особливість схеми теплопостачання столиці, не дозволяють цього зробити. Ми робимо все можливе для того, аби дотримуватися термінів відновлення гарячого водопостачання, і перепрошуємо, якщо через значну кількість пошкоджень або з інших вагомих причин, вони затримувалися», – сказав генеральний директор «Київенерго» Олександр Фоменко.

Він також повідомив, що компанія має намір оптимізувати систему інформування киян про графіки проведення планових або аварійно-відновлювальних робіт. Сьогодні «Київенерго» в обов’язковому порядку інформує житлово-експлуатаційні організації про терміни проведення планових та позапланових робіт (гідравлічних випробувань, реконструкцій, аварійно-відновлювальних робіт). ЖЕО натомість зобов’язані проінформувати про це мешканців будинків. Графіки гідравлічних випробувань публікуються також на офіційному сайті компанії.

«Ми маємо намір поліпшити систему адресного цільового інформування киян про здійснювані компанією роботи, тому хочемо активізувати взаємодію з містом і ЖЕКами щодо цього питання. Також плануємо жорстко контролювати оперативність інформування киян про графіки проведення робіт. Для нас дуже важливо, щоб кияни були вчасно проінформовані», – підкреслив Олександр Фоменко.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10125.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024