Головна  →  Новини  →  18 вересня 2013

Олександр Попов привітав столичну філармонію з відкриттям 150-го ювілейного сезону

Олександр Попов привітав столичну філармонію з відкриттям 150-го ювілейного сезону

Напередодні, Київська Національна філармонія відсвяткувала старт ювілейного 150 сезону. З нагоди свята у колонній залі імені Миколи Лисенка відбулися урочисті збори та святковий концерт. Вітали ювілярів Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко, Міністр культури Леонід Новохатько та голова КМДА Олександр Попов.

«Саме тут починається музика нашого міста, душа Києва, таємниця його неповторної харизми. Символічно, що храм музики збудовано на священній землі, зовсім поруч з цим місцем і сам Київ прийняв хрещення», – привітав колектив філармонії Олександр Попов.

Очільник держадміністрації вручив генеральному директору та художньому керівнику Національної філармонії пам’ятні медалі, а також вручив почесні грамоти співробітникам закладу. На згадку про подію, Олександр Попов подарував філармонії ікону Архістратига Михаїла, покровителя Києва.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10124.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024