Головна  →  Новини  →  18 вересня 2013

Квартири медики зможуть придбати за програмами змішаного фінансування

Квартири медики зможуть придбати за програмами змішаного фінансування

На вулиці Підвисоцького, 4-В зводиться унікальний об’єкт, на якому планується збудувати 32272,30 кв. м. житла, з яких половина квартир буде передано для працівників медичної галузі за програмою змішаного фінансування. Частина вартості буде профінансована коштом медичних працівників, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов, а частина вартості – за рахунок прибутку отриманого від реалізації решти квартир у житловому будинку. При цьому орієнтовна вартість 1 кв. м. житла для медичних працівників буде складати 5500 грн. Цей проект реалізовується без бюджетних коштів. Про це повідомили у Департаменті будівництва та житлового забезпечення КМДА.

Нещодавно за участю директора Департаменту охорони здоров’я Віталія Мохорєва, першого заступника директора Департаменту будівництва та житлового забезпечення Володимира Денисенка, директора КП «Спецжитлофонд» (замовник будівництва) Миколи Надточія, голови Київської міської ради профспілки працівників охорони здоров’я Лариси Канаровської, а також головних лікарів та працівників медичних закладів комунальної власності Києва, під час якої було презентовано проект будівництва житлового будинку на вул. Підвисоцького, 4-В.

Під час зустрічі директор КП «Спецжитлофонд» Микола Надточій представив присутнім графічне зображення будинку та планувальних рішень квартир, технічні характеристики будинку та обладнання яке буде встановлене на об’єкті. Зокрема, вирішено, що площа 1-кімнатних квартир становитиме від 41 до 44 кв. м., 2-кімнатних від 60 до 80 кв. м., 3-кімнатних від 76 до 86 кв. м.

Слід зауважити, що вже близько 800 працівників медичних закладів столиці, які перебувають на черзі квартирного обліку та потребують поліпшення житлових умов, подали заяву для участі у будівництві житлового будинку на вул. Підвисоцького, 4-В. Реалізація даного проекту відбуватиметься на виконання завдань Президента України щодо створення якісних умов життя громадян.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10120.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024