Головна  →  Новини  →  17 вересня 2013

Олександр Попов привітав столичних рятувальників з професійним святом

Олександр Попов привітав столичних рятувальників з професійним святом

Голова КМДА Олександр Попов привітав співробітників Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києва із Днем Рятувальника. Очільник столичної держадміністрації вручив найдостойнішим представникам київської служби порятунку нагороди та подяки голови КМДА.

«Кияни завжди можуть покластися на відважних рятувальників, які за будь-яких умов приходять на допомогу в найскладніших ситуаціях. У вас не проста, але вкрай важлива професія, яка вимагає відваги, мужності та самопожертви. Ми пишаємося своїми героями і цінуємо вашу працю», – привітав рятувальників Олександр Попов.

Голова КМДА також ознайомився з роботою сучасного оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в Києві, який вже нині працює за найсучаснішими технологіями європейського зразка, що дозволяє службі рятувальників оперативно та ефективно реагувати в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10078.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024