Головна  →  Новини  →  17 вересня 2013

З 28 вересня на Співочому полі стартує ART модерн

З 28 вересня на Співочому полі стартує ART модерн

З 28 вересня до 20 жовтня на Співочому полі у квіткових інсталяціях поєднаються філософія сходу, тенденції сучасного мистецтва і ландшафтне декорування. Поступ сучасних ідей – лейтмотив виставки хризантем «ART модерн». На противагу експозиціям, що відбулись, наступна виставка здивує оригінальними вертикальними конструкціями з квітів з окремим сюжетом. У деяких інсталяціях горизонтальне озеленення слугуватиме художньому продовженню квіткової картини. Крім хризантеми будуть використані однорічні квіти, мармурова крихта, відсів, щепа тощо.

«Цьогорічну виставку хризантем ми реалізували принципово новим підходом у виконанні як композицій, так і масштабності оформлення. Уперше ми запропонували відвідувачам суто вертикальну інсталяцію», – зазначив генеральний директор комунального об’єднання «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Співоче поле стало улюбленим місцем відпочинку киян та гостей міста. Лише за 2013 рік КО «Київзеленбуд» за підтримки КМДА організувало 5 виставок. Серед яких найбільш відвідуваними були квіти у брилах льоду, інсталяції зелених авто та виставка до Дня Хрещення Київської Русі.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10076.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024