Головна  →  Оголошення  →  5 листопада 2014

Ввічливе ставлення до старшого покоління

Відділ ДАІ з обслуговування Подільського району ГУМВС України в м. Києві в черговий раз нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність ввічливого і коректного ставлення до людей старшого покоління.

Працівники ДАІ  закликають водіїв не забувати пропускати пішоходів, особливо на «зебрі», знижувати швидкість при наближенні до пішохідного переходу і пам'ятати, що в будь-який момент на ньому може з'явитися людина.

Особливу пильність слід проявляти до літніх учасників дорожнього руху, котрі потребують додаткової уваги і заслуговують на поважне ставлення. Адже сьогодні ми маємо об’єднати різні покоління. 

Державтоінспекція закликає всіх небайдужих, за необхідності, надавати допомогу громадянам похилого віку. А саме:перевести через проїжджу частину, допомогти увійти або вийти з громадського транспорту та ін. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024