Головна  →  Оголошення  →  30 жовтня 2014

Фестиваль та конкурс для майстрів нігтьової естетики

Шановні підприємці!

Доводимо до Вашого відома, що Всеукраїнська громадська організація «Східноєвропейська  нігтьова  асоціація»  30, 31 жовтня та 1 листопада 2014 року проводить фестиваль та конкурс для майстрів нігтьової естетики.

Фестиваль буде проходити в рамках Першої професійної виставки нігтьової індустрії NAILFEST 2014 включає проведення конкурсу «NAILPRO EEu»,головним призом якого є поїздка на Чемпіонат «NAILPRO CUP 2015№ у Лас-Вегас та безкоштовних семінарів і майстер-класів від експертів та гуру нігтьової естетики, серед яких інструктори – викладачі школи Вікторії Клопотової.

Фестиваль відбудеться у виставковому центрі АККО Інтернешнл за адресою: м.Київ, проспект Перемоги, 40-Б (ст.м. «Шулявська», парк ім.Пушкіна).

При бажанні взяти участь в зазначеному фестивалі просимо повідомити до відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської районної в місті Києві адміністрації за тел.425-25-76.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024