Головна  →  Новини  →  19 листопада 2020

Соціальні працівники постійно піклуються про осіб похилого віку

Соціальні працівники постійно піклуються про осіб похилого віку

Чи часто ви замислюєтесь про людей похилого віку? Над тим, що десь в глибинці нашого міста живе дідусь чи бабуся, у яких нікого не залишилось і вони мешкають там абсолютно самі. А ще в них є проблеми зі здоров’ям, а в деяких навіть немає можливості сходити до магазину…

Центр публічної комунікації та інформації з Департаментом соціальної політики КМДА та Територіальним центром Печерського району м. Києва створив відеоролик, якій розповідає про соціальних працівників Територіального центру, про людей з великої букви, для яких це не просто робота, а справжня місія, покликання життя! 

Вони живуть тим, щоб допомагати особам похилого віку, людям з інвалідністю та тяжкохворим, які страждають на невиліковні захворювання та потребують паліативного догляду вдома.

Дізнавайтесь детальну інформацію за телефоном: (044) 285 7218, або на сайті Печерської районної в місті Києві державна адміністрація: https://bit.ly/3nIsjlX.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024