Головна  →  Новини  →  19 листопада 2020

В. о. голови Подільської РДА Сергій Коваленко під час об’їзду району відвідав об’єкти, які потребують поліпшення благоустрою (фото)

В. о. голови Подільської РДА Сергій Коваленко під час об’їзду району відвідав об’єкти, які потребують поліпшення благоустрою (фото)

18 листопада в. о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко здійснив об’їзд району. Під час об’їзду він перевірив 6 об’єктів, які знаходяться на балансі КП УЗН Подільського району і які потребують поліпшення благоустрою.

Так, Сергій Коваленко відвідав сквер на Андріївському узвозі, 33/6, оскільки до Подільської РДА надійшло звернення від громадської спілки «Творче патріотичне об’єднання «Музичний батальон» щодо його капітального ремонту. Нещодавно біля діючого скверу знаходилась несанкціонована стоянка машин, яку наразі ліквідовано і планується подальша розбудова скверу.

Також в. о. голови райдержадміністрації відвідав сквер біля кінотеатру «Жовтень». Там з керівництвом КП УЗН Подільського району Сергій Коваленко обговорив питання з влаштування поливо-зрошувальної системи та облаштування нової доріжки. «Цей сквер – один з найпривабливіших в Подільському районі, тому наше завдання – постійно моніторити його благоустрій та вживати заходів для його поліпшення, зважаючи на пропозиції мешканців», - зазначив він.

Крім того, Сергій Коваленко відвідав парки «Кинь-Грусть», «Сирецькій Гай» та біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка. Розглядались питання заміни паркового обладнання, озеленення, облаштування нових доріжок, ремонту покриття з ФЕМ, встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

За результатами наради в. о. голови Подільської РДА надав доручення для подальшого виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024