Головна  →  Оголошення  →  16 жовтня 2014

Психологічна підтримка сімей, які опинились в складних життєвих ситуаціях, родин вимушених переселенців, які виїхали з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей та особам, які постраждали під час проведення АТО.

В цей непростий час для країни, як ніколи актуальним є психологічна підтримка сімей, які опинились в складних життєвих ситуаціях, родин вимушених переселенців, які виїхали з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей та особам, які постраждали під час проведення АТО. Тому важливим завданням для себе Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вважає надання соціальних послуг.

Усіх небайдужих, хто має бажання долучитися до благодійної справи – допомогти сім’ям переселенців, які опинились в складних життєвих обставинах у працевлаштуванні, пошуку житла для тимчасового проживання та забезпеченні сезонним взуттям та одягом просимо звертатися до Центру соціальних служб для сім’ї та молоді (вул. Мостицька, 20) за телефонами 460-99-64; 460-15-44.

Ваша допомога зараз дуже необхідна! Дякуємо за порозуміння!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024