Головна  →  Оголошення  →  6 листопада 2020

Оголошення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря АТ «Український банк реконструкції та розвитку»

АТ «Український банк реконструкції та розвитку», що розташоване за адресою: 04080, м. Київ, Подільський район, вул. Олексія Терьохіна, 4, повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

АТ «Український банк реконструкції та розвитку» було створено з метою сприяння розвитку інноваційної діяльності в Україні через надання банківських послуг та продуктів підприємствам, що займаються інноваційною діяльністю. Для аварійного електропостачання під час нерегламентованих відключень електроенергії на підприємстві було встановлено установку дизель-генератора.

Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря.

З метою отримання Дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. Після висловлювання побажань, документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних державних органах.

В результаті проведення вищевказаних робіт встановлено:

  1. 1 джерело забруднення атмосферного повітря: дихальний патрубок дизель-генератора  «Hertz HG85RC».
  2. У процесі виробничої діяльності до атмосферного повітря будуть потрапляти наступні основні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, сірки діоксин, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС), вуглецю, діоксид азоту (1) оксид (N2O), метан.

Валовий викид становить – 1,2974 т/рік.

  1. На період проведення робіт з обґрунтування обсягів викидів для отримання Дозволу, згідно з результатами розрахунків розсіювання забруднюючих речовин в атмосферне повітря, установлено, що концентрації забруднюючих речовин від стаціонарних джерел викидів не перевищують ГДК.

Зауваження та пропозиції надсилати в місячний термін після публікації до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Експрес- об’ява» від 16-22 жовтня 2020 року № 40

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024