Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2020

Відбулось розширене засідання Громадської ради, присвячене Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана (фото)

Відбулось розширене засідання Громадської ради, присвячене Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана (фото)

У межах відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана на засіданні Громадської ради при Подільській райдержадміністрації 30 вересня 2020 року обговорили питання підтримки самотніх людей похилого віку у період карантину.

Заступниця директорки Територіального центру соціального обслуговування Олена Комарова доповіла про основні напрямки роботи та підтримку самотніх літніх людей під час карантину районним Територіальним центром. Також про активну участь і заходи щодо підтримки людей похилого віку розповіла голова Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві Олена Гребенчукова, яка закликала всіх присутніх до участі у волонтерській діяльності, адже ця категорія громадян потребує значної турботи та уваги.

Крім того, були обговорені пропозиції щодо відзначення у Подільському районі Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та Дня захисника України.

Присутній на засіданні перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Сергій Коваленко долучився до обговорення питання про необхідність подання громадських ініціатив щодо створення об’єктів благоустрою у Подільському районі, а також відповів на актуальні питання, які задавали присутні.

За результатами засідання Громадської ради при Подільській райдержадміністрації буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке заплановано провести 28 жовтня 2020 року о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024