Головна  →  Новини  →  13 вересня 2013

Офіційний візит київської делегації до Мінська триває

Офіційний візит київської делегації до Мінська триває

Делегація Київської міської державної адміністрації на чолі з Олександром Поповим перебуває з офіційним візитом у Мінську. До столиці Білорусі також приїхали голови Шевченківської, Подільської, Святошинської, Дніпровської та Оболонської райдержадміністрацій, керівники комунальних підприємств «Київзеленбуд», «Київавтодор» та столичної Торгово-промислової палати.

Зауважимо, що офіційний візит присвячено Дню Мінська, який столиця Білорусі відзначатиме завтра, 1025-річчю Хрещення Київської Русі та 70-тій річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

Вранці делегати поклали квіти до стели Перемоги та пам’ятника Тарасові Шевченку, а також відвідали Українське посольство в Білорусі. Після цього в міській ратуші відбулися офіційні переговори Олександра Попова та очільника Мінського міськвиконкому Миколи Ладутько. Під час зустрічі сторони обговорили перспективи підписання договору про братерство між столицями, обмінялися досвідом у галузях комунального господарства та економічного розвитку тощо.

Крім того, в Мінській ратуші відбулася офіційна церемонія нагородження пам’ятними медалями білоруських ветеранів ВВВ, які брали участь у визволенні Києва. Голова КМДА передав меру Мінська пам’ятну грудку землі з кургану Слави, що на території музею Великої Вітчизняної війни у Києві.

У другій половині дня київська делегація відвідає низку підприємств Мінська. Зокрема, керуючу компанію Холдинга «Белкомунмаш», ВАТ «Амкодор», Національну бібліотеку Мінська, Республіканський науково-практичний центр трансплантології органів та тканин, а також багатофункціональний спортивний комплекс «Мінськ-арена», що приймав Євробаскет.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10000.html

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024