Головна  →  Новини  →  19 вересня 2020

В.о. голови Подільської РДА Сергій Коваленко провів виїзну нараду (фото)

В.о. голови Подільської РДА Сергій Коваленко провів виїзну нараду (фото)

18 вересня за ініціативою Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко спільно з заступником начальника управління – начальником відділу зелених насаджень Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Андрієм Вагіним провели виїзну нараду з питання стану утримання балансових територій КП УЗН Подільського району.

В нараді також взяли участь директор КП УЗН Подільського району Василь Бабенюк, головний спеціаліст з питань екології Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Людмила Афанасьєва та головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Михайло Аксеній.

 
Відвідали виробничі бази КП «УЗН Подільського району», піднімалися питання стану балансових територій підприємства, техніки, зелених насаджень та паспортів об’єктів благоустрою.

Також проінспектовано вул. Таврійську, яка зазначена в акті перевірки Державної екологічною інспекцією Столичного округу від 14.09.2020 № 255, та сквер на вул. Світлицького та просп. Свободи. Території прибрані та знаходяться в належному санітарному стані.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024