Головна  →  Новини  →  13 вересня 2013

Національна оперета України відкриває новий сезон

Національна оперета України відкриває новий сезон

15 вересня о 19:00 на сцені Національної оперети відбудеться святковий Гала-концерт до відкриття 79-го театрального сезону. Цього ж дня о 18:00 у правому фойє оперети передбачено спілкування представників ЗМІ з художньо-керівним складом театру щодо планів і сюрпризів нового сезону.

У концертній програмі вся палітра стилів та жанрів, у яких працює сучасний музичний театр європейського зразка: улюблені перевірені часом ретро-номери та сенсаційні прем’єри-сюрпризи. Серед них: «О, Фортуно!» з кантати К. Орфа «Карміна Бурана», хореографічний хіт з мюзиклу М. Хемліша «Кордебалет», «Дим» з мюзиклу «Роберта» Дж. Керна, найпопулярніші ансамблі та номери з мюзиклів «Привид опери» Е. Л. Уеббера «Кабаре» Дж. Кандера, «Скрипаль на даху» Дж. Бока, «Ромео і Джульєтта» Н. Рота та інші.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Богдан Струтинський.

У Гала-концерті яскраву «соковиту» картинку сценічного оформлення збагатять мультимедійні спецефекти і просторова гра декорацій-трансформерів. Свято непередбачуваного вибуху музики, танцю, співу і гри стане яскравим стартом 79-го сезону Національної оперети та знаковою подією у культурному житті країни.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9987.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024