Головна  →  Новини  →  13 вересня 2013

Фізкультурників та спортсменів Подолу вітали в райдержадміністрації

Фізкультурників та спортсменів  Подолу вітали в райдержадміністрації

Сергій Крушановський голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації звертаючись до присутніх в залі зазначив, що всі спортивні святкові заходи, які відбувалися в районі протягом тижня, переслідували одну мету – популяризація здорового способу життя та залучення дітей і дорослого населення до занять фізичною культурою та спортом. «Зрозуміло, що розвиваючи фізкультурний рух та створюючи спортивну інфраструктуру,  ми в першу чергу думаємо про  дітей та молодь. Діти – майбутнє України, це чітко зазначено в соціальних ініціативах Президента країни і, ви, як педагоги, тренери, наставники, як ніхто інший розумієте, що здорове і загартоване покоління буде складати основу нашої держави», - сказав очільник району.

Грамоти з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту Сергій Крушановський вручив вчителям фізичного виховання загальноосвітніх шкіл району, активістам фізкультурного руху, які працюють в комунальних підприємствах та структурних підрозділах райадміністрації, волонтерам спортивних секцій та гуртків, а також педагогам – організаторам та керівникам гуртків районного Центру фізичного здоров»я населення «Спорт для всіх». Саме ця структура, яка створювалася для задоволення потреб кожного подолянина у покращенні фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з урахуванням суспільного життя та сучасних цінностей населення, зміцнення здоров’я різних верств населення району, стала центром фізкультурно-спортивної та оздоровчої діяльності в житлових мікрорайонах Подолу. Зараз на його базі працює 12-ть спортивних клубів, у 102-х групах яких займається близько 1700 осіб і майже 80% з них це діти і молодь віком від 6-и до 18-и років. Останні продемонстрували свою спортивну майстерність і творчий хист і під час самих урочистостей. Перед присутніми в залі активістами фізкультурно-спортивного руху виступили юні кік-боксери з клубу «Нивки», яких тренує Руслан Кононенко та спортивні танцюристки з ансамблю «Віва» клубу «Каштан» під керівництвом Надії Окрайчик. Свій пісенний талант дарували учасникам урочистої зустрічі Олександр Лащ та Юлія Журавленко з клубу «Виноградар». Нагородою для них були бурхливі оплески керівництва району, ветеранів спорту та юних спортсменів і фізкультурників – тих, хто своєю завзятістю популяризує фізичну культуру та здоровий спосіб життя.

  

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024