Головна  →  Новини  →  12 вересня 2013

Підприємців Подільського району вшанували грамотами

Підприємців Подільського району вшанували грамотами

Сьогодні в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації голова РДА Сергій Крушановський з нагоди Дня підприємця вручив грамоти кращим представникам малого і середнього бізнесу, які працюють в районі. «Я вдячний вам за вашу роботу. За те, що ви розвиваєте свої підприємства, створюєте нові робочі місця і чесно платите податки. Ваші потенційні можливості великі, до всього ж, в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України, ми будемо створювати всі необхідні умови для реалізації цих можливостей », - сказав Сергій Іванович.

 «Вже зараз своєю діяльністю ви покращуєте показники зайнятості в районі, зміцнюєте економічну базу, забезпечуєте розвиток конкурентного середовища.  Тільки за 8-ім місяців цього року в районі було зареєстровано новостворених 555 фізичних осіб – приватних підприємців та 619 юридичних. Щоб спростити процес їх становлення та подальшої діяльності, районна влада створює сприятливі умови для  розвитку мережі об»єктів ринкової інфраструктури. Як приклад – відкриття оновленого ринку «Мостицький», а це додатково 85-ть робочих місць», - зазначив очільник району.

Також голова РДА закликав підприємців більш активно використовувати наявну в районі інформацію про співпрацю з іншими регіонами держави. Ця співпраця може проявлятися не тільки у виробничих зв»язках, а й в культурно-мистецькому, освітньому напрямку, в розвитку туризму та підвищенні якості надання сервісних послуг.

Ганна Щербань – керівник районного Центру надання адміністративних послуг також подякувала підприємцям за роботу і запевнила, що вся робота, яка ведеться в центрі має на меті одне – захистити підприємців від бюрократичної тяганини і якомога ефективніше сприяти в становленні їхнього бізнесу.

Самі ж присутні на зустрічі підприємці не приховували задоволення від того, що районна влада, вперше за останні роки, відзначила грамотами їхню працю. Для багатьох це була приємна несподіванка, бо як сказали представник компанії «Укр-Петроль», «…ми працюємо в багатьох районах столиці, а от грамоту отримали вперше».

Для довідки:

У Подільському районі кількість зареєстрованих суб»єктів підприємницької діяльності – платників податків становить 30 607, з них юридичні особи – 15 381 суб»єкт, фізичні особи – 15 226 осіб. Це четверте місце серед районів м. Києва по кількості зареєстрованих суб»єктів підприємницької діяльності – платників податків на 10 тисяч наявного населення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024