Головна  →  Новини  →  12 вересня 2013

«Київводоканал» здійснює перевірку спецтехніки

«Київводоканал» здійснює перевірку спецтехніки

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2013-2014 років ПАТ «АК «Київводоканал» здійснив огляд спецтранспорту автоколони №1 технічного департаменту підприємства.

Огляд проводила спеціально створена комісія, до складу якої увійшли керівники управління транспорту, відділу експлуатації, служби безпеки дорожнього руху, технічного відділу та авторемонтної майстерні.

Крім загального технічного стану автомобілів комісія перевіряла наявність необхідних документів (технічного паспорту, водійського посвідчення, страхового полісу) та аптечки.

Загалом оглянули 136 одиниць важкої техніки, у тому числі: машини бригад аварійно- та ремонтно-відновлювальних робіт, водовози, відкачки, зварки, компресори, екскаватори, самоскиди, бари та інші транспортні засоби і механізми.

Через значну зношеність машин, яка наразі становить 80%, цього року товариство взяло у лізинг 12 одиниць нової спецтехніки, серед яких: колісний екскаватор JCB JS 160W, екскаватори-навантажувачі JCB 3СХ, напівпричіп МАЗ (вантажопідйомністю 35 тонн) та маніпулятор КамАз.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9958.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024