Головна  →  Новини  →  12 вересня 2013

На Райдужному озері відбудеться фестиваль зі спортивної рибної ловлі «Золота рибка»

На Райдужному озері відбудеться фестиваль зі спортивної рибної ловлі «Золота рибка»

14 вересня о 10:00 на акваторії Райдужного озера відбудеться VI Київський міський фестиваль зі спортивної рибної ловлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка».

У рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України 10 команд – від кожного району столиці – змагатимуться у рибній ловлі. Протягом двох годин за допомогою поплавкової вудки з берега, спортсмени-рибалки виборюватимуть першість в індивідуальному та командному заліку. Суддівство здійснюватиметься професійними суддями відповідно до існуючих спортивних правил.

Крім того, у рамках змагань відбудеться виставка творчих робіт вихованців «Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями» мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва.

Нагородження переможців та учасників фестивалю заплановано на 13:30, після чого усі охочі зможуть скуштувати смачної ухи та подивитися виступи творчих колективів столиці.

Захід відбудеться у рамках популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Організаторами виступили: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національна Організація Скаутів України», Київський міський центр «Інваспорт», Громада рибалок України, благодійна фундація України «Відкриті серця України».

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9955.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024