Свято 1 Вересня

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці нашого міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Це наше місто, наш  край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.!

В київський гімназії «Межигірській» № 19, що на Подолі, також розпочалася урочиста лінійка, на якій були присутні  й працівники Міністерства доходів і зборів. Заступник начальника ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Світлана Яременко виступила із промовою, «- Усі шляхи цього дня ведуть до школи, розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Бажаємо усім школярам  на цьому шляху підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом.»

               ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024