Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

12 грудня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході наради обговорили про стан комунального господарства району. Як доповів головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталій Музиченко станом на ранок 12 грудня усі будинки підключені до опалення. Також він повідомив, що в районі залишається 16 будинків без гарячої води, з них 13 через пошкодження мереж КП «Київтеплоенерго» та 3 – пошкодження на внутрішньобудинкових мережах КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва». На даний час комунальні служби працюють над усуненням аварій, щоб якнайшвидше відновити гаряче водопостачання у будинках.

Також Микола Дубовик наголосив, що нагальним питанням залишається ліквідація розриттів після ремонту аварійних пошкоджень мереж. «Наразі в районі залишається 388 розриттів. Необхідно якнайскоріше відновити благоустрій на тих ділянках, де було здійснено розриття та є перешкода руху комунального транспорту, адже погодні умови цьому сприяють, їх необхідно ліквідувати до перших снігопадів, щоб уникнути критичної ситуації з вивезенням твердих побутових відходів, розчищення вулиць від снігу тощо», - зазначив Микола Дубовик.

Під час засідання оперативного штабу обговорили й питання, з якими звертаються подоляни до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканців найбільше турбували питання щодо відсутності гарячої води по стояку в під’їзді, роботи ліфтового господарства та опалення на сходових клітинах тощо.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024