Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

21 листопада перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Головуючий розпочав засідання з обговорення стану опалення житлових будинків. Так, через пошкодження тепломереж 42 будинки залишаються без опалення та 61 будинок – без гарячого водопостачання. На всіх ушкоджених ділянках ведуться ремонтні роботи.

Крім того, мова йшла про звернення мешканців щодо вивезення твердих побутових відходів.  З цього питання Микола Дубовик зазначив: "Необхідно залучати представників КП "Київкомунсервіс" до виїзних нарад, щоб продемонструвати проблемні ділянки, де відбуваються накопичення, та спільно знайти шляхи вирішення цієї проблеми".

У ході засідання також розглянули інші звернення мешканців району, з якими вони звертались до КБУ «Контактний центр міста Києва». За минулий тиждень мешканців турбували питання щодо роботи ліфтового господарства, прибирання опалого листя, відсутності кришок люків та решіток зливоприймачів.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024