Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2019

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем захисника України

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем захисника України

Шановні подоляни!

Щиро вітаю вас зі святом мужності і патріотизму - Днем захисника України!

Це не звичайний святковий день у календарі. Це – одне з найбільших державних свят. Свято нескорених. Адже, попри всі негаразди, прагнення до волі і свободи, дух волелюбного українського народу не вдається зламати нікому.

У цей день ми вітаємо не тільки військовослужбовців, адже захисниками є всі небайдужі та свідомі громадяни, які своєю працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують захист нашої держави у всіх сферах життя.

Честь і слава тим, хто зі зброєю в руках протистоїть ворогу на передовій лінії фронту і тим, хто самовіддано працює на благо та розвиток нашого району, міста, країни. Хто допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих Героїв на місцях.

Від усього серця бажаю вам здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра у мирній незалежній Україні!

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою Віктор Смирнов

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024