Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

Відтепер адмінпослуги можна отримати через відділення «Укрпошти»

Майже 70 адміністративних послуг у сфері житлових питань, підприємницької діяльності, соцзахисту та архівних справ відтепер можна отримати у відділеннях «Укрпошти». Відповідний меморандум про співпрацю був підписаний між Київською міською державною адміністрацією та «Укрпоштою».

Так, аби замовити адмінпослугу необхідно прийти до поштового відділення, заповнити заявку та оформити необхідний пакет документів, відправити або передати їх через листоношу. Замовлений документ надсилають листом.

Реалізація цього проекту дозволяє максимально наблизитися до споживачів та спростити доступ до адміністративних послуг, адже в столиці функціонує майже 150 поштових відділень.

Із переліком адміністративних послуг, що надаються в поштових відділеннях, можна ознайомитися ознайомитись на сайті ac.dozvil-kiev.gov.ua та на порталі «Укрпошти». Також з переліком послуг можна ознайомитись на інформаційному стенді у поштовому відділенні або ж безпосередньо у фахівця чи листоноші.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9895.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024