Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

«Київзеленбуд» активно долучається до розвитку спортивної інфраструктури у столичних парках і скверах

Комунальне об’єднання «Київзеленбуд» запрошує киян та гостей міста позмагатися на спортивних майданчиках, які розташовані у парках і скверах столиці. Наприклад, у парках «Совки» та «Партизанська слава» відвідувачі зможуть позмагатися на туристично-спортивному знарядді та канатних доріжках як індивідуально, так і командою. Для малечі цікавими будуть іграшкові замкові лабіринти у парках «Кіото», «Молодіжний» та на Пейзажній алеї. А на любителів пограти з м’ячем чекає щойно встановлений баскетбольний майданчик у сквері на вулиці Анни Ахматової, 43.

За словами генерального директора комунального об’єднання «Київзеленбуд» Михайла Царенка, підприємство працює над тим, аби сформувати у столичних парках і скверах спортивну інфраструктуру. Так, найближчим часом планується оновити баскетбольний і волейбольний майданчики у парковій території навколо озера «Тельбін». Також будуть встановлені для мешканців столиці баскетбольні і волейбольні майданчики у парку «Кіото».

У рамках святкування Дня фізичної культури і спорту майже усі столичні зеленбудівці разом зі своїми родинами планують взяти участь у спортивно-масових заходах «Спорт для всіх – єднає Україну».

Нагадаємо, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» столична влада визначила для себе пріоритетним напрямком діяльності розвиток спортивної інфраструктури Києва, популяризацію здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9894.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024