Головна  →  Новини  →  20 серпня 2019

Підготовку до опалювального сезону та відзначення 28-ї річниці незалежності України обговорили під час засідання апаратної наради (фото)

Підготовку до опалювального сезону та відзначення 28-ї річниці незалежності України обговорили під час засідання апаратної наради (фото)

20 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні рейтингових показників діяльності районних держаних адміністрацій. «У загальноміському рейтингу за сім місяців поточного року Подільський район посів І місце. Чітка, злагоджена та щоденна робота всіх структурних підрозділів за своїми напрямками має позитивний результат. Дякую всім за відповідальне ставлення до своєї роботи і, я впевнений, що ми втримаємо такий високий рівень і в майбутньому», - зауважив головуючий.

Також очільник району запросив присутніх долучитися до святкових заходів, які відбудуться в Києві до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України. «23 та 24 серпня на Контрактовій площі на киян та гостей міста чекає велика святкова програма. Зважаючи на це, очікується велика кількість відвідувачів. Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку», - дав доручення Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан підготовки до опалювального сезону. Так, вже зареєстровано 139 актів готовності на житлові будинки, 6 – на заклади охорони здоров’я, 3 – на освітні заклади, 4 – на заклади культури. Крім того, він повідомив, що наразі 120 житлових будинків залишаються без гарячої води у зв’язку з пошкодженнями тепломереж та проведенням випробувань. Також Микола Дубовик нагадав комунальним підприємствам про необхідність посилити покоси трави, оскільки значні опади сприяли швидкому росту зелені.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 20 серпня 66,3% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024