Головна  →  Новини  →  8 серпня 2019

Петро Пантелеєв перевірив прибирання в будинках Шевченківського та Подільського району

Петро Пантелеєв перевірив прибирання в будинках Шевченківського та Подільського району

Сьогодні заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв перевірив, як столичні комунальні підприємства виконують щотижневі прибирання під умовною назвою «Чистий четвер».

Зокрема, він зранку проінспектував 5 будинків на вулиці Вишгородській, проспекті Гонгадзе (Подільський район), а також на вулиці Щербаківського на Нивках (Шевченківський район).

«Сьогодні у Києві прибирання у під’їздах виконують або закріплені за адресами двірники, або бригади працівників. Бригадний метод застосовують, коли є нестача працівників. Сьогодні ми перевірили кілька адрес і зауваження, що ми маємо, стосуються не лінійного персоналу, тобто прибиральників, а майстрів та керівників. Останні повинні надати інвентар та миючі засоби, організувати роботу та проконтролювати санітарний стан будинку», – сказав Петро Пантелеєв.

Він заявив, що такі таємні перевірки продовжуватимуться, і їх результатом стануть традиційно висновки щодо керівників підприємств та їх підрозділів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024