Головна  →  Новини  →  7 червня 2019

У Подільському районі провели тренінг для людей, які опинилися у ситуації безробіття

У Подільському районі провели тренінг для людей, які опинилися у ситуації безробіття

Тема соціальної активності є актуальною для осіб, які опинилися у ситуації безробіття, адже, як показує досвід роботи з такими особами, багато з них займають пасивну позицію щодо пошуку роботи, сподіваючись на щасливий випадок або перекладаючи питання пошуку роботи виключно на фахівців служби зайнятості, рідних, близьких тощо.

Метою проведення тренінгів є активізація безробітних щодо формування позитивної мотивації до зміни власної ситуації. Фахівець з профорієнтації Марія Скибіна спонукала учасників тренінгу до формування  позитивної самооцінки та бажання змінювати  своє життя.

Жваве обговорення викликали теми складових оптимістичної життєвої позиції та рис особистості, що призводять до професійного успіху. Учасники тренінгу порівняли людське  життя із плином швидкої річки.

Відпрацювавши навички ефективної комунікації та подолання перешкод на шляху досягнення цілей, безробітні будували стратегію пошуку роботи та збагачення власного професійного ресурсу.

Учасники тренінгу дійшли висновку, що соціальна активність як здатність особистості виступати рушійною силою змін у своїх взаєминах з суспільством  є запорукою успішної соціалізації, в тому числі гарантованого працевлаштування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024