Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

У Контактному центрі відбулася «пряма лінія» з мешканцями з питань життєдіяльності Подільського району

У Контактному центрі відбулася «пряма лінія» з мешканцями з питань життєдіяльності Подільського району

У вівторок, 4 червня, участь у «прямій лінії» Контактного центру міста Києва взяв перший заступник Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Дубовик Микола Григорович.

Найбільше додзвонювачів цікавили наступні питання: відновити благоустрій після розриття (просп. Василя Порика, 7а); відновити асфальтне покриття прибудинкової території (просп. Василя Порика, 7а); провести прибирання гілля та листя з прибудинкової території (просп. Георгія Гонгадзе, 9); незадовільна робота ліфтів (просп. Георгія Гонгадзе, 20в) та ін.

Під час «прямої лінії» було зареєстровано 12 звернень та розглянуто 26 питань. Щодо всіх порушених питань додзвонювачам були надані вичерпні роз’яснення та коментарі.

Зауважимо, що відео з «онлайн» трансляції можна переглянути на сайті Контактного центру міста Києва, а також на офіційному каналі в Youtube.

Джерело: https://1551.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024