Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

Валентин Мондриївський: «Поштова площа - це улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території, як пішохідної зони» (фото)

Валентин Мондриївський: «Поштова площа - це улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території, як пішохідної зони» (фото)

5 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі. До участі долучились заступники голови Київської міської державної адміністрації, куратор району, Валентин Мондриївський, перший заступник Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

Учасники наради пройшлись частиною туристичного маршруту від Андріївського узвозу, через Алею художників – до нового пішохідного мосту. «Мер Києва Віталій Кличко відкрив оновлену Алею художників, яку капітально відремонтували та подовжили до столичного фунікулера. Оновлена Алея художників повноцінно працює і кияни та гості столиці можуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту», - зазначив Валентин Мондриївський.

Також учасники наради перевірили роботу болардів, санітарний стан Андріївського узвозу, стан бруківки на проїжджій частині вулиці та виконання робіт з прибирання сміття.

Крім того, перевірили територію Поштової площі та функціонування болардів. До участі долучились заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури-начальник управління (інспекції) з паркування Дмитро Рахматуллін, директор ПАТ «КИЇВСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» Мальвіна Підлужна.

«Поштова площа - це улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території, як пішохідної зони. Тому, необхідно упорядкувати територію та не робити з неї стоянки транспортних засобів. Люди приходять на набережну, щоб відпочити та прогулятись улюбленим місцем, а не ходити поміж машин, які припарковані вздовж набережної Дніпра. Ми повинні створити комфортні умови для відвідувачів, тому необхідно відпрацювати механізм з патрульною поліцією щодо виявлення порушників правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на Поштовій площі вздовж набережної Дніпра», - зауважив заступники голови Київської міської державної адміністрації.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024