Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

Протягом літа в універсальній публічній бібліотеці №11 для дітей будуть проводитись заходи з інтелектуально-творчого розвитку (фото)

Протягом літа в універсальній публічній бібліотеці №11 для дітей будуть проводитись заходи з інтелектуально-творчого розвитку (фото)

4 червня в універсальну публічну бібліотеку № 11 завітали наймолодші читайлики – вихованці ДЗО № 486. Вони вже «випускники» – восени підуть у 1-й клас. Але для тих, хто ще з батьками не відправився у відпустку, фахівці бібліотеки протягом літа пропонують інтелектуально-творчий розвиток – навчатимуть логічному мисленню та вмінню спілкуватися в умовах інформаційного суспільства.

Бібліотекар Дана Ільїна підготувала і провела з дошкільнятами інтерактивну літературну гру «Дозвілля з користю», ознайомила маленьких читайликів з новинками літератури та періодики для малят. Ці книги і журнали, з яскравими ілюстраціями та легкими для сприйняття текстами, досить цікаві. Діти взяли участь у бібліовікторині «З якої казки?» та конкурсі «Знайди відмінності». Усі разом переглянули відеоролик «Корисні поради на літо». У дитячому просторі гралися у веселі ігри, збирали магнітні пазли, інсценували лялькові вистави в «іграшковій бібліотеці», відпочивали і весело спілкувалися. Майбутні постійні читачі зрозуміли, що бібліотека – це не тільки дім книг, але й територія захоплюючих і веселих подорожей.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024