Головна  →  Новини  →  4 червня 2019

У Подільській РДА постійно тривають консультації щодо облаштування центральної частини району (фото)

У Подільській РДА постійно тривають консультації щодо облаштування центральної частини району (фото)

4 червня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації, куратор району, Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради до Валентина Мондриївського звернувся представник Інституту вугільних енерготехнологій Національної академії наук України з проханням надати допомогу у боротьбі з вандалами, які засмічують та розмальовують прилеглу територію до інституту графіті. «Вам необхідно звернутися до поліції, щоб вони посилили піше патрулювання для боротьби з вандалізмом. З боку Подільської РДА до них також надійде звернення. Так, спільними зусиллями зможемо досягнути результату у цьому напрямку», - зазначив заступник голови КМДА.

На нараду завітали також представники закладів харчування, що розташовані на вул. Петра Сагайдачного з приводу розташування літніх майданчиків. У ході наради їм було роз’яснено основні вимоги, яких вони погодились дотримуватись у своїй господарській діяльності.

Особлива увага була приділена питанню роботи болардів на Андріївському узвозі. За словами т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслава Назаренка, запасні частини для болардів, які вийшли з ладу, вже замовлені, їхня робота буде поновлена найближчим часом.

Директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько доповіла, що розпочаті будівельні роботи в Куренівському парку, які планується завершити у другій половині липня поточного року.

Крім того, у ході наради йшла мова про забезпечення освітлення на Алеї художників та протидію стихійній торгівлі на території району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024