Головна  →  Новини  →  4 червня 2019

Актуальні питання щодо життєдіяльності комунального господарства та охорони здоров’я мешканців розглянули під час апаратної наради (фото)

Актуальні питання щодо життєдіяльності комунального господарства та охорони здоров’я мешканців розглянули під час апаратної наради (фото)

4 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Розпочинаючи нараду Віктор Смирнов зупинився на питанні покосу трави. «Проїжджаючи територією району, я бачу, що роботи активно ведуться у цьому напрямку. Дякую усім за гарну роботу, але не втрачаємо темпів, попереду літо, необхідно скоординувати дії та продовжувати роботу у такому ж режимі», - зауважив голова району.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів, що в мікрорайонах, де закінчились планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, поступово відновлюється гаряче водопостачання.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 4 червня 64,3% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, заступник голови району повідомив, що улітку будуть працювати 7 районних літніх таборів, у тому числі мовних, для оздоровлення дітей. Також Віталій Волошкевич повідомив, що 5 червня відбудеться відкриття соціального гуртожитку на просп. Василя Порика, 13-Б.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності та достовірності в опрацюванні звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Також він повідомив, що 23 червня в Україні відзначають День державної служби, тому керівникам структурних підрозділів необхідно підготувати вчасно подання для нагородження співробітників з нагоди професійного свята.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024