Головна  →  Новини  →  30 травня 2019

Під час засідання оперативного штабу обговорили підготовку до нового опалювального сезону та інші поточні питання (фото)

Під час засідання оперативного штабу обговорили підготовку до нового опалювального сезону та інші поточні питання (фото)

30 травня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання йшла мова, передусім, про початок підготовки до опалювального сезону. У зв’язку з цим представник КП «Київтеплоенерго» повідомив про 32 пошкодження тепломереж станом на сьогодні. Також він доповів, що ведуться активні відновлювальні роботи для поновлення постачання гарячої води в житлові будинки після проведення планових гідравлічних випробувань для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період.

Під час засідання Микола Дубовик подякував також представнику ДТЕК «Київські електромережі» за оперативне відновлення освітлення на Андріївському узвозі.

Окрему увагу головуючим було приділено протидії стихійній торгівлі. «Необхідно об’єднати зусилля з Муніципальною вартою для патрулювання територій, де потенційно можлива стихійна торгівля, в позаробочий час», - зазначив Микола Дубовик.

Крім того, обговорили низку актуальних питань щодо сезонних покосів трави та накриття люків з метою запобігання травмуванню людей.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024