Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

28 травня Віктор Смирнов провів виїзний прийом громадян (фото)

28 травня Віктор Смирнов провів виїзний прийом громадян (фото)

28 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів виїзний прийом громадян. До участі долучились перший заступник голови Микола Дубовик, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва» Арсен Крикун, начальник відділу роботи із зверненнями громадян Оксана Аршинова, заступник генерального директора «Ринок «Виноградар» Олександр Левицький, старший дільничий офіцер поліції, капітан Сергій Новак, майор поліції Віталій Лисенко, керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Під час прийому обговорили питання житлово-комунального господарства будинку, що на вулиці Кирилівська, 127 та благоустрою і стихійної торгівлі на прилеглій території до ринку «Виноградар».

На початку прийому Віктор Смирнов поспілкувався з мешканкою будинку, що на вулиці Кирилівська, 127 з питань житлово-комунального господарства та благоустрою прибудинкової території. «Необхідно у тижневий термін усунути усі виявлені недоліки та привести прилеглу територію у належний санітарно-технічний стан», - дав доручення очільник району.

Під час обговорення проекту реконструкції пішохідної зони прилеглої до ринку «Виноградар» Віктор Смирнов поспілкувався з заступником генерального директора «Ринок «Виноградар» Олександром Левицьким щодо благоустрою та стихійної торгівлі на прилеглій території до ринку «Виноградар», а також щодо реконструкції теплових мереж по просп. Свободи, які знаходяться в межах договорів оренди ринку «Виноградар». «В межах міської реконструкції усе має бути в одній тематиці та відповідати вимогам проекту», - зазначив Віктор Смирнов.

За результатами виїзного прийому Віктор Смирнов дав відповідні доручення керівникам комунальних служб для відповідного реагування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024