Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

Віктор Смирнов: «Алея художників повноцінно працює, і кияни та гості столиці можуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту. Відкриття зазначеного об’єкту планується найближчим часом» (фото)

Віктор Смирнов: «Алея художників повноцінно працює, і кияни та гості столиці можуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту. Відкриття зазначеного об’єкту планується найближчим часом» (фото)

29 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі.

Учасники наради перевірили санітарний стан Андріївського узвозу, будівництво оглядового майданчику на Алеї художників та хід реставрації Кокоревської альтанки.

На початку наради Віктор Смирнов перевірив хід реставрації об’єкту культурної спадщини – альтанкина Андріївському узвозі. «Вже виконані усі ремонтно-реставраційні роботи. Залишилось привести прилеглу територію до належного санітарно-технічного стану», - зазначив він.

Також у ході наради очільник району разом з іншими учасниками наради перевірив хід облаштування додаткової променадної частини на Алеї художників. «Алея художників повноцінно працює, і кияни та гості столиці можуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту. Відкриття зазначеного об’єкту планується найближчим часом», - зазначив Віктор Смирнов.

Крім того, головуючий перевірив територію біля Київського фунікулера та зауважив про необхідність продовження боротьби з графіті, що псує зовнішній вигляд Андріївського узвозу.

Також голова району перевірив стан бруківки на проїжджій частині вулиці та виконання робіт з прибирання сміття.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024