Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

У Подільському районі відбувся фестиваль дитячої творчості «Семинотка» (фото)

У Подільському районі відбувся фестиваль дитячої творчості «Семинотка» (фото)

29 травня Віктор Смирнов відвідав районний фестиваль дитячої творчості «Семинотка». Завершальний гала-концерт складався з кращих пісенних і хореографічних композицій у виконанні вихованців дошкільних навчальних закладів району. 146 дітей дошкільного віку взяли участь у гала-концерті, який пройшов в Будинку дитячої творчості Подільського району.

Вітаючи присутніх, очільник району подякував всім за організацію і проведення фестивалю та побажав юним артистам вдалих виступів.

«Вже традиційно щороку проводиться районний фестиваль дитячої творчості «Семинотка». Мені дуже приємно, що на нашому святі присутні батьки – голови та члени батьківських комітетів. Ви - наші однодумці, помічники, люди, які підтримують і надають реальну допомогу закладам освіти. Ваша присутність у залі свідчить про високий ступінь довіри до педагогічних колективів дитячих садочків. Висловлюю і педагогам, і батькам вдячність за турботу і любов до дітей, за те, що ви даєте їм можливість творчо розвиватися, навчаєте прекрасному. А нашим маленьким артистам бажаю вдалих виступів. Вірте у себе, у свої сили, у свій талант! Я впевнений, що у вас все вийде! Нехай сьогоднішні виступи стануть для вас першим кроком до зірок, першим кроком до великої сцени», - сказав Віктор Смирнов.

Юні таланти дивували глядачів різножанровими хореографічними композиціями та не залишили байдужими жодного глядача у залі.

У відбірковому турі конкурсу взяли участь понад 400 талановитих дітей з усіх 42-х дошкільних навчальних закладів, які є в Подільському районі. Завершальний гала-концерт став яскравим підсумком великої роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024