Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

Найближчим часом у Подільському районі відкриють оновлену Алею художників (фото)

Найближчим часом у Подільському районі відкриють оновлену Алею художників (фото)

28 травня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації, куратор району, Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій та представники комунальних служб.

У ході наради йшла мова про відкриття додаткової променадної зони на Алеї художників, відреставрованої Кокеревської альтанки та завершення підготовчих робіт до заходу. У зв’язку з цим Микола Григорович зауважив про необхідність приведення прилеглої території до належного санітарного стану, зокрема території біля фунікулеру.

Валентин Мондриївський, в свою чергу, зазначив про необхідність впорядкування літніх майданчиків закладів харчування на вулиці Петра Сагайдачного і приведення їх до єдиного архітипу. «Підприємцям дозволено встановлення парасольок біля закладів харчування, навіть парканів навколо літніх майданчиків, але вони повинні бути схожими, в однаковій кольоровій гаммі. Це наша остаточна вимога», - додав він.

Також під час наради начальник відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков доповів, що незаконно встановлені тимчасові споруди біля станції метро «Тараса Шевченка» вже демонтовані.

Крім того, традиційно в ході наради обговорили реконструкцію Куренівського парку та скверів на вулицях Кирилівській і Почайнинській.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024