Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Віктор Смирнов: «До Дня Києва Алея художників повноцінно запрацює і кияни та гості столиці зможуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту» (фото)

Віктор Смирнов: «До Дня Києва Алея художників повноцінно запрацює і кияни та гості столиці зможуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту» (фото)

22 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі. До участі долучився голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга.

Учасники наради перевірили санітарний стан Андріївського узвозу, будівництво оглядового майданчику на Алеї художників та хід реставрації Кокоревської альтанки.

На початку наради Віктор Смирнов перевірив хід реставрації об’єкту культурної спадщини – альтанкина Андріївському узвозі. «Вже виконані роботи з влаштування та встановлення підпірної стінки. Наразі завершуються ремонтно-реставраційні роботи та благоустрій території. Усі роботи будуть завершені до Дня Києва», - зазначив він.

Також у ході наради очільник району разом з іншими учасниками наради перевірив хід облаштування додаткової променадної частини на Алеї художників. «Наразі роботи з облаштування прогулянкової зони деревиною у напрямку фунікулеру на завершальній стадії. До Дня Києва Алея художників повноцінно запрацює і кияни та гості столиці зможуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту», - зазначив Віктор Смирнов.

Також голова району перевірив стан бруківки на проїжджій частині вулиці та виконання робіт з прибирання сміття.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024