Головна  →  Новини  →  21 лютого 2019

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

21 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів нараду щодо виконавської дисципліни за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». У засіданні взяли участь перший заступник голови Микола Дубовик, начальник відділу роботи із зверненнями громадян Оксана Аршинова, керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході наради заслухано керівників районних комунальних підприємств та відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо опрацювання питань за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва», що надійшли впродовж 2018-2019 років.

Віктор Смирнов відмітив позитивну динаміку в опрацюванні звернень, які надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва», але разом з тим додав: «Рейтингові показники залежать не від кількості звернень, які надійшли до контактного центру, а від якості вирішення проблеми, які порушується. Тому, незакриті звернення за попередні роки суттєво впливають на рейтинг району і значно його знижують. Необхідно посилити виконавську дисципліну та налагодити дієвий механізм реагування на звернення громадян з метою підвищення рейтингових показників роботи в цілому. Наша мета і моя вимога – якісне та вчасне опрацювання абсолютно усіх звернень», - дав доручення Віктор Смирнов.

За результатами проведення наради надано відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району і представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Нагадаємо, за дорученням голови Подільської райдержадміністрації Віктора Смирнова щочетверга комунальні служби району звітують про виконану роботу за зверненнями громадян.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024