Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2018

Традиційна нарада щодо реновації території Подолу (фото)

Традиційна нарада щодо реновації території Подолу (фото)

23 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, голова Подільської РДА Віктор Смирнов, перший заступник голови району Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб та підприємці району.

На початку наради обговорили хід проведення експертиз з проекту «Київська вітальня». Валентин Мондриївський висловив своє зауваження щодо спонукання підприємців до приведення фасадів будівель у центральній частині району до відповідного стилю, як це робиться, як правило, в європейських містах.

Також йшла мова про капітальний ремонт фонтану «Самсон», що на Контрактовій площі. Як зазначив представник КО «Київзеленбуд», у межах капітального ремонту фонтану планується заміна технологічного обладнання та реставрація самої пам’ятки архітектури. «Було докладено доклали багато зусиль, щоб цей фонтан не був зруйнований часом. У 2014 році підключили до нього воду, і фонтан знову поновив своє функціонування. Тому краще зараз виконати роботи з ремонту якісно і об’ємно, щоб через декілька років не довелось знову цей об’єкт ремонтувати», - зауважив голова Подільської РДА Віктор Смирнов.

Під час наради йшла мова про хід будівництва скверу біля станції метро «Тараса Шевченка». Як доповів представник КО «Київзеленбуд», на даному етапі відбувається озеленення скверу. Крім того, підрядник, який виконував роботи з укладення бруківки, проводить усунення недоліків, які виявляються під час перевірок.

Участь у нараді також взяла директорка бізнес-центру «Астарта», яка висловила свої пропозиції щодо змін руху на вул. Ярославській.

За результатами засідання головою Подільської РДА сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024