Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2018

Віталій Волошкевич взяв участь у передачі символів Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України!»

Віталій Волошкевич взяв участь у передачі символів Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України!»

16 жовтня відбулась урочиста зустріч громадських організацій ветеранів Подільського та Шевченківського районів, на якій громадська організація ветеранів Подільського району прийняла символи Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України!», присвяченої 75-й річниці визволення м. Києва та 74-й річниці визволення України від нацистів. Символами естафети є каска Невідомого солдата, прапор Перемоги та книга пам’яті. В урочистих заходах взяли участь заступник голови Подільської райдержадміністрації Віталій Волошкевич та начальник управління праці та соціального захисту населення Подільської РДА Світлана Бернадська.

«Вітаю всіх присутніх ветеранів з цією урочистою подією. Подільська райдержадміністрація завжди всіляко підтримувала ветеранські районні організації та сприяла їхній діяльності. Зокрема, тісна співпраця з громадською організацію ветеранів Подільського району надає нам змогу висловити свою вдячність та надати допомогу визволителям Києва. Дякую вам за вашу мужність та відвагу, проявлену під час Другої світової війни», зазначив Віталій Волошкевич.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024