Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

17 жовтня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов спільно із його першим заступником Миколою Дубовиком та керівниками структурних підрозділів, комунальних служб провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі.

Під час наради голова відвідав Алею художників, де проінспектував хід будівництва додаткового оглядового майданчику, стан накриття виставкового обладнання, котре було пошкоджене, та визначив місця, які потребують негайного ремонту.

Також він відвідав місце будівництва громадської вбиральні, перевірив хід робіт та поспілкувався з керівництвом підрядної організації щодо дотримання строків виконання. «На даний час бачу, що роботи активно тривають. Тримайте на контролі хід будівництва цього об’єкту, щосереди буду перевіряти його просування», - зазначив голова району.

Також Віктор Смирнов проінспектував стан бруківки на проїжджій частині вулиці та роботу болардів.

За результатами наради голова району дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024