Головна  →  Оголошення  →  25 лютого 2014

Форуму «Довкілля для України»!

Шановні учасники та гості Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України»!

23-25 квітня 2014 року черговий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» знову відкриє свої двері для всіх, хто не байдужий до стану довкілля та бажає долучитися до питань гармонійного та сталого розвитку нашої держави.

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» - це не просто майданчик, де можуть зібратися і поспілкуватися представники різних кіл нашого суспільства, починаючи від політиків і закінчуючи представниками екологічної спільноти та пересічними громадянами. Форум, також, сприяє подоланню певних проблем, які виникають в процесі реалізації екологічної стратегії. За підсумками Форуму Уряд отримує чіткі рекомендації, на основі яких розробляються та запроваджуються на практиці необхідні елементи, спрямовані на покращення екологічної політики нашої держави.

Метою Форуму «Довкілля для України» є інтеграція стратегії «зеленої» економіки в суспільно-політичне, економічне та соціальне життя України, співпраця органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки та бізнесу при вирішенні екологічних проблем, впровадження «чистих», ресурсо- та енергоефективних технологій в усіх галузях економіки, гарантування екологічної безпеки, захисту здоров'я та життя населення, а також міжнародного співробітництва і розроблення рекомендацій для комплексної охорони довкілля в рамках імплементації Орхуської Конвенції; а також розвиток міжнародного співробітництва і вдосконалення взаємодії для комплексної охорони довкілля та забезпечення сталого розвитку.

У 2014 році на Форумі будуть представлені нові структурні підрозділи обласних державних адміністрацій – департаменти охорони навколишнього природного середовища, які прийшли замість обласних управлінь.
Оскільки Форум велику увагу приділяє розвитку екологічно чистих видів енергетики, до організації та проведення Форуму зацікавлені долучитися Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, а також Державна служба геології та надр України. Красою та багатством лісового господарства України поділяться Державне агентство лісових ресурсів України та Департамент заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України. Про охорону, збереження та відтворення водних ресурсів в своїй експозиції розповість Державне агентство водних ресурсів України, а стосовно рибних багатств відвідувачі зможуть довідатися від Державного агентства рибного господарства України.

Більш детально можна ознайомитись на сайті Мінприроди за адресою:http://www.group-expo.com/concept-of-the-exhibition.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024