Головна  →  Новини  →  6 березня 2018

Валентин Мондриївський: «Дякую комунальникам за цілодобове прибирання території району від снігу. Наразі зосереджуємо увагу на знятті буруль та накрижень» (фото)

Валентин Мондриївський: «Дякую комунальникам за цілодобове прибирання території району від снігу. Наразі зосереджуємо увагу на знятті буруль та накрижень» (фото)

6 березня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання голова району Валентин Мондриївський подякував присутнім в залі керівникам комунальних служб за роботу під час ліквідації наслідків снігопаду. «Декілька діб поспіль комунальники прибирали сніг, забезпечуючи нормальне функціонування доріг та вулиць району, тротуарів, прибудинкових територій. Можливо, десь є недоліки, але в цілому служби спрацювали злагоджено та якісно. Тому, щира подяка всім, хто долучився до роботи», - сказав Валентин Мондриївський. Також він додав, що наразі всі зусилля треба спрямувати на ліквідацію накрижень та буруль.

Перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик доповів, що комунальні служби та надзвичайними вже працюють над очищенням дахів, особливо в центральній частині району, де вони мають скатні конструкції.

Щодо ситуації з захворюванням на грип та ГРВІ, то в Подільському районі вона є контрольованою. На карантин закрита одна школа, рівень захворювання на гці хвороби де досяг епідеміологічного порогу.

Не менш важливим виявилося і питання щодо розгляду звернень громадян. Як зауважив заступник керівника апарату Олег Мукан, за минулий тиждень у відділі роботи із зверненнями громадян зареєстровано 1561 звернення, з них найбільше з питань житлового господарства, питань благоустрою та торгівлі.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024