Головна  →  Новини  →  27 лютого 2018

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду щодо життєдіяльності району (фото)

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду щодо життєдіяльності району (фото)

27 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Нараду провів голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

На початку наради голова району акцентував увагу на погіршенні погодних умов. «Бути готовими до снігопадів, вчасно розчищати тротуари, перевірити справність техніки і використовувати її на повну потужність. У разі сильних опадів, як прогнозується, необхідно буде працювати цілодобово», - зауважив він.

Також у ході засідання перший заступник голови Микола Дубовик доповідав щодо стану опалення в будинках району. Він зазначив, що станом на 27 лютого в районі 1 будинок на просп. Свободи, 38 залишається без опалення, в якому проводяться аварійні роботи і до кінця дня опалення у будинку відновлять. Крім того, він повідомив, що у зв’язку із снігопадами призупинені роботи по відновленню асфальтового покриття після ремонтних робіт ПАТ «Київенерго», всього залишається не відновленими 245 розриттів.

Під час засідання заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов повідомив, що ситуація з захворюваністю на грип стабілізувалась, у школах відновлюється навчальний процес. Станом на 27 лютого у районі закрито на карантин 4 школи, які повинні відновити свою роботу 28 лютого. Він також повідомив, що 20 лютого під час роботи пересувного флюорографу на вул. Електриків, 26 пройшла обстеження 51 особа, ні однієї патології не виявлено.

Підбивши підсумки засідання, голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024