Головна  →  Оголошення  →  12 травня 2016

Благодійна програма «Поліпшення житлових умов»

Відповідно до законодавства України, своєї статутної мети, в інтересах громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, Організація відкрила благодійну програму «Поліпшення житлових умов».

Програма орієнтована на поліпшення житлових умов громадянам цієї категорії, які потребують соціального захисту, яким житло повинно надаватися державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату.

За умовами цієї Програми та за рахунок благодійних пожертв міжнародних партнерів, Організація буде відшкодовувати забудовникам до 75% вартість житла.

Громадяни, які бажають прийняти участь в цій благодійній програмі, повинні самостійно звернутися до Благодійної організації «Чорнобильський фонд здоров’я».

Програма відкрита лише для громадян, які, за власним бажанням вже вступили до членів Громадської організації «Всеукраїнський союз чорнобильців», яка є партнером Організації у її благодійній діяльності.

Втілення в життя цієї благодійної програми, за допомогою міжнародних партнерів та сприяння відповідних органів місцевого самоврядування, створить реальну можливість залучити в Україну на благодійних засадах значні інвестиції коштами, будівельними матеріалами тощо.

Детальна інформація стосовно умов цієї Програми знаходиться у положенні про благодійну програму «Поліпшення житлових умов»: http://chernobyl-people.org

Контакти:

Благодійна організація «Чорнобильський фонд здоров’я»
вул. Лаврська, будинок 9, корпус 19
м. Київ, 01015
Україна

Тел.: +38 (044) 280-1325; 280-1375; (096) 010-1166
Інтернет сайт: www.chernobyl-people.org
Електронна пошта: [email protected]

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024