Головна  →  Новини  →  21 березня 2024

Тематичний захід у Територіальному центрі соціального обслуговування Подільського району м. Києва

Тематичний захід у Територіальному центрі соціального обслуговування Подільського району м. Києва

Для працівників Територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва організували захід на тему «Протидія домашньому насильству».

На зустріч були запрошені капітан поліції УПП у місті Києві Занюк Лідія Борисівна та представник Центру соціальної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Мусаелян Олена Миколаївна. 

Під час зустрічі учасники отримали важливу інформацію про види насильства, їх прояви, наслідки та способи протидії домашньому насильству. Захід був спрямований на підвищення обізнаності працівників центру у цій проблемі, а також на вивчення методів виявлення та допомоги постраждалим.

Капітан поліції та представник Центру соціальної служби ділилися своїм досвідом та знаннями з присутніми, відповідали на їх запитання, надавали корисні рекомендації щодо подолання цієї соціальної проблеми.

По завершенню заходу учасники висловили вдячність за цінну інформацію та практичні поради, які будуть корисні у їхній професійній діяльності.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024